Fine Art Fotograaf

 

 

Een uniek kunstwerk aan de muur?

Jij hebt een mooi appartement  in het hart van de stad, een goede carierre met een mooi kantoor en het liefste reis je de hele wereld over. En als je thuis komt wil je genieten van een goed glas wijn en de mooie spullen die je verzameld hebt.

Je wil kwaliteits producten waarbij je ziet dat er aandacht aan is besteedt . Je kunt zo blij worden van de kleine ontdekkingen die je doet in de kunst. Samen met vrienden thuis heerlijk eten en drinken en van je nieuw aangekochte kunstwerk genieten, dat is wat je het liefste doet. Je wil die liefde delen met de wereld.

Stel nou dat je een ontdekking mis zou lopen? Dan ben je hier aangekomen en je laat de kans aan je voorbij gaan om een nieuwe kunstenaar/fotograaf aan je muur te hebben hangen.  Je kunt zelfs een kunstwerk laten maken in opdracht, dan laat je dat toch niet aan je voorbij gaan?

Mijn kracht ligt bij het maken van portretten waar 1 persoon op staat.

 

Wil jij weten wat ik voor jou kan doen, neem gerust contact met mij op.

In maart 2019 heeft Marieke haar eerste expositie gehad bij Galerie Wind in Rotterdam.

Marie

“Marieke is erin geslaagd om prachtige foto’s van mijn koppige tweejarige dochter te maken. Ze kwam zelfs bij ons thuis zodat het voor mijn dochter zo vertrouwd mogelijk bleef. Veel geduld, prachtige foto’s!”

Lada

​“Marieke heeft een heel geruststellende manier van fotograferen. De meiden hadden geen reden om te ongeduldig te worden (zoals normaal) en alles voelde gewoon normaal en niet druk. “

Marian

“Je laten fotograferen door Marieke is echt een feest. Ze neemt de tijd, stelt je op je gemak en het eindresultaat: prachtige foto’s Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een hele goede fotograaf.”

Marieke werkt onder andere voor: