Kwekersvrouwen project


Kalender Iconische kwekersvrouwen:

Van twaalf iconische kwekersvrouwen hebben wij een prachtige verjaardagskalender gemaakt. Iedere maand heeft haar eigen vrouw met een kraag van haar eigen bloemen. De kalender komt begin december op de markt maar je kunt vanaf nu al een pre order plaatsen voor een gunstige prijs.

Wil je deze bestellen (tot 1 december 2022 voor 15,25 euro, hierna 24,95 euro) dan kan dit via onderstaande link:

Een unieke portretfoto met eigen verse bloemen laten maken

Hoe zou het zijn als je met eigen tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten een bloemenkraag portretfoto zou laten maken? Fine Art fotografe Marieke Treffers is gespecialiseerd in bijzondere bloembollenkraagportretten van prachtige pubers en krachtige vrouwen.
Zij biedt tijdens de bloeitijd van de bloemen de mogelijkheid om een maatwerk portretfoto inclusief visagie te laten maken in haar studio in Schiedam. Zo maakt ze jou met je eigen bloemen op een bijzondere manier zichtbaar.
Wie is Marieke?

Ik ben opgegroeid tussen de kassen en bollenschuren van de kwekerij van Tubergen aan de Leidsevaart in Haarlem. Kwekerij van Tubergen is lang in mijn familie geweest en de liefde voor de bol is met de paplepel ingegeven. Als fine art fotograaf maak ik klassieke kunstportretten van vrouwen en jongeren met een hedendaags gevoel en zo zie ik de kwekerssector ook . De bedrijven zijn al generaties lang in dezelfde familie maar ze blijven niet stil staan maar groeien met de tijd mee. Hoe mooi zou het zijn om de sector op die manier te laten zien.

In samenwerking met Marjolein van Ruiten ben ik bezig om een portretserie van deze kwekersvrouwen te maken met hun eigen bloemen. Niet in het veld maar in mijn studio.

Zie jij zo’n portret zitten? Speciaal voor dit project is de investering  349 euro (exclusief BTW) om te laten maken.
Meer informatie & inplannen fotoshoot (maximaal twee fotoshoots per dag): Marieke Treffers, info@marieketreffers.nl.

Kalender:

Van deze twaalf vrouwen hebben wij een kalender gemaakt. Wil je deze bestellen (tot 1 december 2022 voor 15,25 incl BTW, hierna 24,95 incl BTW) dan kan dit via onderstaande link:


Ons project in de pers:
Villa d’Arte november/december 2022 uitgave
Opzij oktober 2022
Greenport Duin en Bollenstreek oktober 2022
FloraPodium augustus 2022
Meer Business; duin en bollenstreek 19 juli 2021:
LTO Noord 6 juli 2021:
Greenity 18 juni 2021:
Persinformatie is onder de foto’s te vinden.
Persinformatie:
Alle persvragen kunnen naar PR@marjoleinvanruiten.com