ACHTER DE CAMERA

​Ik ben Marieke, fine art fotograaf uit Den Haag. Ik zie het als uitdaging de schoonheid van de mens zo goed mogelijk vast te leggen. Ik stel mijn modellen (je hoeft geen ervaring te hebben om toch fantastisch op de foto te staan) dan ook graag op hun gemak zodat we samen tot het beste resultaat komen. Mijn passie ligt in het maken van krachtige klassieke, tijdloze beelden. Dat kan in een studio-omgeving of buiten in de natuur zijn.

Mijn achtergrond ligt in de communicatie en ik heb mij daarnaast altijd bezig gehouden met fotografie. Een foto vertelt vaak een heel verhaal. Ik hou van het creatieve proces om tot een krachtig beeld te komen. Iedere opdracht is weer anders, en dat maakt fotografie zo ontzettend leuk om te doen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op via info@marieketreffers.nl of 06-55791810

Mijn fotografie kun je ook aanschaffen via mijn shop op werk aan de muur www.werkaandemuur.nl/Marieke-Treffers

Marieke Treffers heeft sinds 2019 een samenwerkingsverband, de fotofreules, met MarjonTrap voor het geven van workshops voor vrouwen en voor kinderen.

 

Marieke Treffers is aangesloten bij Dupho.