ACHTER DE CAMERA

Mijn achtergrond ligt in de communicatie en ik heb mij daarnaast altijd bezig gehouden met fotografie. In de communicatie kon ik mijn ei niet kwijt. Toen ik 40 werd viel het kwartje, nu gaan doen waar ik ongelooflijk gelukkig van word. Ik ben vol vertrouwen het diepe in gesprongen en ben aan de Fotovakschool begonnen. Vanaf dag 1 het beste besluit dat ik had kunnen nemen. Nu 5 jaar later doe ik wat ik het allerleukste vind en deel ik mijn kijk op de wereld heel graag met jou. Elke dag mag ik doen wat ik het allerliefste doe, werk met mooie mensen en kom vol energie thuis. Ik had nooit durven dromen dat ik hier zou staan waar ik nu ben.

Mijn visie op fotografie

Iedereen heeft tegenwoordig een camera in zijn telefoon, maar echt zien in plaats van kijken maakt het verschil. Aandacht en tijd geven aan de persoon voor je camera en er een positieve ervaring van maken is wat het verschil maakt. Daarom werk ik ook het liefste met 1 persoon voor mijn camera. Mijn manier van fotograferen is om van elk beeld dat ik schiet een schilderijtje te maken.

Ik geloof er in dat je de wereld een klein stukje mooier kunt maken door middel van positieve ervaringen. Een fotoshoot is een manier om dat te doen.  Voor mij is iedere fotoshoot een gelukmoment en dat wil ik graag delen.

Wie ben ik

Ik ben een ambitieuze vrouw van 45 jaar jong. Ik hou heel erg van lezen, de natuur, kunst, wijn, films, reizen en mijn gezin. Mijn zoon staat altijd op de eerste plaats. Ik ben een echte theeleut, heerlijk op de bank met een boek. Ik heb altijd plannen voor nieuwe reizen, groot of klein.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op via info@marieketreffers.nl of 06-55791810

Mijn fotografie kun je ook aanschaffen via mijn shop op werk aan de muur www.werkaandemuur.nl/Marieke-Treffers

Marieke Treffers heeft sinds 2019 een samenwerkingsverband, de fotofreules, met MarjonTrap voor het geven van workshops voor vrouwen en voor kinderen.

Marieke Treffers is aangesloten bij Dupho.