Fine Art fotografie

Fine Art portretten

Fine Art fotografie gaat niet zozeer om het model dat vastgelegd wordt, maar om de visie van de fotograaf en de kunstzinnige uiting die voortkomt uit de samenwerking tussen model en fotograaf. Een fine art portret is dus een echt kunstwerk.

Wil jij ook een kunstwerk aan de muur?

Fine art fotografie is meer dan een portretfoto. Fine art legt alle emoties tot in detail vast. Het begint met een concept, een idee, dat wordt uitgewerkt en vervolgens wordt vastgelegd, precies zoals Marieke het voor ogen heeft. De mens wordt hierdoor waar kunstwerk!

Wat klanten zeggen over Marieke

“Wat een leuke middag! Marieke had een leuk idee om mij met mijn bloemen als een kraag om mijn nek op de foto te zetten. Marieke heeft er zelf goed over nagedacht en al voorbereidend werk getroffen. Creatief een frame ontworpen waardoor de bloemen mooi rond mijn nek en schouder vallen. Ze let goed op detail. En waar nodig nog een bloemetje bijgestoken. Je voelt je helemaal op je gemak bij haar in de fotostudio.

Totaal geen zorgen gemaakt over het eindresultaat!  Ze is creatief, vakkundig, let goed op detail en een ontspannen sfeer. Bedankt Marieke voor het mooie resultaat!”

Bianca

“Ik voelde me erg op mij gemak. Het was een professionele en open sfeer. Ik vond dat we met z’n drieën het naar een hoger niveau tilde. Het komt ook zeker door de goede voorbereidingen van Marieke. Het was gewoon duidelijk wat er verwacht werd.

Je hebt positieve energie en het onderwerp kunstfotografie spreekt mij erg aan. En ik zou het super vinden als we nog een keer kunnen samenwerken.”

Heera

“Je laten fotograferen door Marieke is echt een feest. Ze neemt de tijd, stelt je op je gemak en het eindresultaat: prachtige foto’s Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een hele goede fotograaf.”

Marian

Contactgegevens

Marieke Treffers
info@marieketreffers.nl
06 – 557 918 10

Marieke is aangesloten bij

Marieke wordt vertegenwoordigd door Goodman & Co Art in Haarlem.

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

© 2023 Marieke Treffers