Kwekersvrouwen project

Verjaardagskalender Iconische kwekersvrouwen

Geïnspireerd door de gouden eeuw portretten heb ik twaalf kwekersvrouwen geportretteerd met hun eigen bloemen op een klassieke Hollandse kraag. Deze portret serie heb ik in samenwerking met initiatiefneemster Marjolein van Ruiten gemaakt.

Een unieke portretfoto met eigen verse bloemen laten maken

Hoe zou het zijn als je met eigen tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten een bloemenkraag portretfoto zou laten maken? Ik ben gespecialiseerd in bijzondere (bloembollenkraag) portretten.

Ik bied tijdens de bloeitijd van de bloemen de mogelijkheid om een maatwerk portretfoto inclusief visagie te laten maken in mijn studio in Den Haag. Zo maak ik jou op een bijzondere manier zichtbaar.

Ben je geen kwekersvrouw en wil je toch met bloemen op de foto? Informeer naar de mogelijkheden.

Wat klanten zeggen over Marieke

“Wat een leuke middag! Marieke had een leuk idee om mij met mijn bloemen als een kraag om mijn nek op de foto te zetten. Marieke heeft er zelf goed over nagedacht en al voorbereidend werk getroffen. Creatief een frame ontworpen waardoor de bloemen mooi rond mijn nek en schouder vallen. Ze let goed op detail. En waar nodig nog een bloemetje bijgestoken. Je voelt je helemaal op je gemak bij haar in de fotostudio.

Totaal geen zorgen gemaakt over het eindresultaat!  Ze is creatief, vakkundig, let goed op detail en een ontspannen sfeer. Bedankt Marieke voor het mooie resultaat!”

Bianca

“Wat een prachtige kalender, wij gaan er nog jaren van genieten”

Patries

“Wij zijn blij dat jullie het vak promoten”

Corry

“Mooi geworden! Elke foto een heel eigen sfeer en stijl”

Hanna