Stillevens

Bloemen stillevens

Bloemen en stillevens. Een van de favoriete kunstvormen van Marieke. Hier brengt Marieke haar liefde voor eten en bloemen samen.

Stillevens en bloemen

Stillevens zijn weergaven van een stil stukje uit het dagelijkse leven. Dat kan van alles zijn: een bloemenvaas, groente en fruit. Het gaat voornamelijk om levenloze zaken die op kunstzinnige wijze gearrangeerd worden en door Marieke op de foto worden gezet. Ze worden met zorg uitgelicht, zodat ze zo mooi mogelijk op de foto komen.

Wil je nu al een stilleven bestellen of laten maken?

Wil jij een stilleven aan de muur?

De stillevens zijn te koop via Goodman & Co. Klik op het stilleven van je keuze om direct naar de shop te gaan.

Stilleven Bloom

Bloom

Berries and Tulips

Food For Thought

Food for thought

Blackbird

Blackbird

Orange and Blue

Wat klanten zeggen over Marieke

Een stilleven, dat betekent volgens van Dale een schilderij dat een combinatie van levenloze voorwerpen voorstelt.

Voor mij heeft dat woord nu ook een andere betekenis gekregen: een foto van Marieke Treffers waar je stil van wordt, even geen woorden voor kan vinden.

Al een jaar zochten wij thuis naar een mooi stilleven van etenswaren in onze keuken. Dit konden wij maar niet vinden. Tot ineens het kwartje viel. Met Marieke haar stijl, haar onvoorstelbare oog voor detail, zij zou vast een passende foto voor ons kunnen maken.

En zoals een mooi schilderij blijft boeien, zo verwachten wij thuis nog jaren met plezier naar de foto te kijken.

Hanneke

“Toen ik de eerste keer in de studio bij Marieke kwam voor overleg, zag ik een stilleven van haar staan. Mijn mond viel open van verbazing. Wat een prachtige compositie! En die kleuren… Om stil van te worden.”

Martha