Zwangerschapsfotografie

Je bent zwanger! Gefeliciteerd!

Een van de mooiste momenten in je leven. Je dacht dat het niet zou gebeuren maar nu is het zover, je gaat een kindje krijgen als alleenstaande moeder. Wat stoer om dat te doen. Een blijvende herinnering aan dit prachtige bijzonder traject is natuurlijk een zwangerschapsshoot. Stoer, eigenwijs en kwetsbaar.

Wil jij ook herinneringen maken?

De mooiste periode om foto’s te maken is als je tussen de 28 en 35 weken bent.

Pakketten

Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten om deze mooie tijd vast te leggen.

Wat klanten zeggen over Marieke

Ik wilde heel graag mijn zwangerschap vastleggen, maar niet op de standaard ‘manier’ en dacht direct zonder twijfel aan Marieke. Marieke ken ik al jaren, een warme vrouw die super creatief en professioneel is en voorbij de hokjes durft te denken. Precies wat bij mij past   Die met je samenwerkt, luistert en met je meedenkt. Die precies snapt wat ik bedoelde en daar niet veel woorden voor nodig heeft. Heerlijk! Ik heb 2 fotoshoots gedaan, omdat ik graag de 2 kanten van mezelf wilde laten terugkomen en het contrast is zo ontzettend mooi geworden. Foto’s waarin ik mezelf totaal in herkende, prachtig. Ik kijk met een glimlach terug naar deze momenten en naar de mooie foto’s met toen nog Mayson in mijn buik. Dank je wel Marieke, ik gun iedereen zulke mooie foto’s die door jou gemaakt zijn.

Ilona

“Ik voelde me erg op mij gemak. Het was een professionele en open sfeer. Ik vond dat we met z’n drieën het naar een hoger niveau tilde. Het komt ook zeker door de goede voorbereidingen van Marieke. Het was gewoon duidelijk wat er verwacht werd.

Je hebt positieve energie en het onderwerp kunstfotografie spreekt mij erg aan. En ik zou het super vinden als we nog een keer kunnen samenwerken.”

Heera

“Je laten fotograferen door Marieke is echt een feest. Ze neemt de tijd, stelt je op je gemak en het eindresultaat: prachtige foto’s Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een hele goede fotograaf.”

Marian