Bloembollenfoto laten maken?


Een unieke portretfoto met eigen verse bloemen laten maken

Hoe zou het zijn als je met eigen tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten een bloemenkraag portretfoto zou laten maken? Fine Art fotografe Marieke Treffers is gespecialiseerd in bijzondere bloembollenkraagportretten van prachtige pubers en krachtige vrouwen.
Zij biedt tijdens de bloeitijd van de bloemen de mogelijkheid om een maatwerk portretfoto inclusief visagie te laten maken in haar studio in Schiedam. Zo maakt ze jou met je eigen bloemen op een bijzondere manier zichtbaar.
Wie is Marieke?

Ik ben opgegroeid tussen de kassen en bollenschuren van de kwekerij van Tubergen aan de Leidsevaart in Haarlem. Kwekerij van Tubergen is lang in mijn familie geweest en de liefde voor de bol is met de paplepel ingegeven. Als fine art fotograaf maak ik klassieke kunstportretten van vrouwen en jongeren met een hedendaags gevoel en zo zie ik de kwekerssector ook . De bedrijven zijn al generaties lang in dezelfde familie maar ze blijven niet stil staan maar groeien met de tijd mee. Hoe mooi zou het zijn om de sector op die manier te laten zien.

In samenwerking met Marjolein van Ruiten ben ik bezig om een portretserie van deze kwekersvrouwen te maken met hun eigen bloemen. Niet in het veld maar in mijn studio.

Er hebben zich inmiddels negen vrouwen (narcissen, tulpen, pioenen, gladiolen, agapanthus, scabiosa’s en canna’s, dahlia’s, calla’s en sonatini’s en hyacinten) aangemeld voor de serie. Ben jij de volgende?
Zie jij zo’n portret zitten? Speciaal voor dit project is de investering  349 euro (exclusief BTW) om te laten maken.
Meer informatie & inplannen fotoshoot (maximaal twee fotoshoots per dag): Marieke Treffers, info@marieketreffers.nl.

Persinformatie is onder de foto’s te vinden.
Persinformatie:
Alle persvragen kunnen naar PR@marjoleinvanruiten.com